Una producció de MemoryFiles.org - 2021

Obligatori

Obligatori

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

Obligatori

2021.02.12
CAT ESP ENG FRA
Ignasi Barjau Capdevila: què he fet, i què estic fent. Contacte Nascut l'any 1949. Estudis musicals i universitaris en filologia romànica, semàntica i filosofia del llenguatge. Estudis de topografia, pedagogia de la música, fotografia i cinema. Ha treballat en l'ensenyament de la música per a nens, joves i adults Col·laborador del cineasta Joan Capdevila Nogués Vídeo-reporter a Televisió de Catalunya durant 28 anys Director d'"El Festival del Riu". Professional independent i assessor en aquests camps del coneixement.
* Escolania de Montserrat - 5 anys * Estudis de filologia, topografia, geografia i arquitectura - UB * Grup de música polifònica per a flautes de bec * Ajudant de filmació i muntatge amb Joan Capdevila Nogués * Primer premi de cinema ADI-FAD amb "Dansa Macabra" * Estudis de pedagogia musical amb Maria Dolors Bonal * Formació musical de nens, joves i adults, durant 15 anys * Publicació del llibre "51 audicions" (amb M.D. Bonal i M.Artigues) * Publicació de diversos llibres d'ensenyament musical (amb M.A.Guardiet) * Fundador i director del Centre de Difusió Musical del Barri de Ribera (Zeleste) * Video-reporter a Televisió de Catalunya SA - 28 anys * Creador i director d'El Festival del Riu - 10 anys * Productor del festival de narració oral Un riu de contes - 5 anys * Creador del canal Narradores de vídeos de narració oral a YouTube * Creador del projecte Ran del Riu - Els petits rius de Catalunya (en construcció) * Creador de MemoryFiles.Org, organisme dedicat a la recuperació de la memòria àudiovisual (recent i llunyana).
 Disseny i el·laboració de pàgines-web personals: ensenya al món qui ets, què has fet, què estàs fent, què vols fer... i quina ha estat la teva història recent o llunyana (amb fotos i vídeos propis). Propostes d'itineraris: els petits rius, l'arquitectura amagada, perdre's per la geografia del territori,... i faig vídeos d'aquestes propostes i d'altres Difusió i sensibilització musical: explicar la música tal com la sento jo, tal com la veig per dins i per fora, ... També poso subtítols en varis idiomes (Music&Text) a vídeos d'obres musicals cantades (lieds, oratorios, òperes, cantates, motets,...) per a que s'entenguin millor. El llenguatge àudiovisual: repàs de la gramàtica cinematogràfica, guionatge i editatge en vídeo, les màquines i els programes. Assessorament en totes aquestes matèries.