memory files
ESP CAT
FR
ENG
servei de recuperació d'arxius àudiovisuals

 

el producte final A l'hora de pensar què fem amb els nostres arxius (fotos, vídeos, sons, músiques,...) quan ja els hem digitalitzat i endreçat, tenim dues grans opcions: T'ajudem a explicar la teva història, a endreçar la teva memòria. Contacta'ns.
les col·leccions estàtiques
les col·leccions dinàmiques
Són productes on la presentació final no està subjecte a una durada determinada. * Àlbums de fotos en paper: - Hoffmann - iPhoto (Mac) - myphotobook.co.uk - photoworld (my cewe)
* En suport digital sòlid: CDs, DVDs, PenDrive, HHD, SSD, ...
* En suport digital "on line": núvols (Dropbox, Mega, iCloud,..); webs personals, familiars, o de grup; blogs (personals o familiars).
Són productes on la presentació final té una durada determinada i on és aconsellable tenir una "banda sonora" que serveixi de suport i unió a tota la col·lecció de fotografies (o de petits vídeos). En general es tracta de petits muntatges i/o petites produccions cinematogràfiques que requereixen moltes vegades un guió previ i més temps d'el·laboració. La projecció d'aquestes col·leccions sempre és més vistosa però, a la vegada, exigeix un temps més llarg de preparació i de realització.

 

info@memoryfiles.org